top of page
wanderlust web-06.jpg
DE

Wanderlust

COLLECTIE

Nature can simply teach you

how to let go.

Wanderlust

Ken je dat gevoel van volle vrijheid als je bovenop een berg staat? Ver weg van je drukke leven is er alle ruimte en tijd. Ik houd ervan! Op deze plekken kom ik weer bij mezelf. 

Ik geloof dat we dit allemaal nodig hebben: tijd en ruimte om te zijn wie we zijn en rond te dwalen. Om nieuwsgierig te blijven en nieuwe dingen te ontdekken. Toch zijn we zo vaak druk met veel: een goede baan, carrière en verantwoordelijkheden, waardoor we soms vergeten wat ons hart te zeggen heeft. Terwijl het zo belangrijk is om te horen wat we van binnen echt willen.

 

'Wanderlust' is niet alleen letterlijk een verlangen om in de natuur te wandelen en nieuwe werelden buiten te verkennen. Voor mij betekent het ook meer tijd nemen om rond te dwalen in het leven, nieuwsgierig te blijven en nieuwe paden te ontdekken. Zelfs als dat betekent dat we daarvoor van de gebaande paden moeten afwijken.

Daarom heb ik deze collectie gemaakt: als een herinnering om wat meer 'wanderlust' in je leven te verwelkomen. En om de schoonheid van het geheel te vieren, waar wij als mens deel van uitmaken.

Bring some peaceful beauty into your home.

De Wanderlust Collectie laat wilde landschappen zien, waar je inspiratie vindt.

_DSC6479 (1).jpeg
wanderlust web-3.jpg

wanderlust - a poem

Today I listen. I just listen. 

To the wind that breezes through a tree,

a bird that sings and flies so free.

I climb upon a rocky mountain hill,

And hear grasses whisper; it makes me thrill.

Oh nature, you quiet my mind and open my soul.

Wandering around, I feel a part of this bigger whole. 

bottom of page